Horúci Tip kuchyne + Kačacie a husacie hody

Pozývame Vás na Kačacie a husacie hody - Jesenné menu do Reštaurácie hotela Koliba Gréta***

Executive chef Karol Sklenár pre Vás tento rok vytvoril okrem tradičných kačacích a husacích hodov aj nápadité predjedlo, polievku, hlavné jedlo a dezert inšpirované jesennou tématikou.

Celé menu si prečítajte tu: MENU

Celé menu si prečítajte tu: MENU

 

Pozývame Vás aj na Horúci Tip kuchyne 

 

  • Vyprážaný oštiepok v zemiakovom cestíčku, listový šalátik, zemiakové hranolky a tatarská omáčka
  • „Sviečková na smotane po našom“, plátky jelenieho stehna Sous Vide so zeleninovo-smotanovou omáčkou, brusnicový coullis, zemiakové šúľance s maslom a vňaťou
  • Marínovaná krkovička pečená na grile so zemiakovými plackami, pečeným cesnakom a kompótom z čerstvej cibule

 

Ponúkame výber prvotriednych jedál zo sezónnych surovín hlavne z nášho regiónu.

 
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac info » Potvrdiť