Horúci Tip kuchyne - Leto

 

Pozývame Vás na Horúci Tip kuchyne - Letné menu do Reštaurácie hotela Koliba Gréta***

 

  • Vyprážaný oštiepok v zemiakovom cestíčku, listový šalátik, zemiakové hranolky a tatarská omáčka
  • „Sviečková na smotane po našom“, plátky jelenieho stehna Sous Vide so zeleninovo-smotanovou omáčkou, brusnicový coullis, zemiakové šúľance s maslom a vňaťou
  • Pomaly dusený krk a plece v celku na koreňovej zelenine, pečený liptovský drob, omáčka z hlivy ustricovej

 

 

Ponúkame výber prvotriednych jedál zo sezónnych surovín hlavne z nášho regiónu.

 
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac info » Potvrdiť